About

Hello you en welkom op Reading en Route! Hopelijk kan deze blog jou regelmatig blijven inspireren, zoals een opdracht op school mij inspireerde om met deze blog te starten. Ik ben een 23-jarige marketing medewerker bij een marketingbureau met een enorme passie voor schrijven. En deze passie wil ik heel erg graag met jullie delen.

Naast het feit dat ik graag bezig ben met schrijven, hou ik ook enorm van lezen en reizen. Hier is de blognaam Reading en Route uit voortgekomen. Ik ga namelijk nooit op reis zonder een boek mee te nemen. Ondanks deze naam voor mijn blog schrijf ik niet enkel over deze topics. Dus voor zij die bang waren dat ik enkel over boeken en reizen ging bloggen, don’t worry!

Naast de categorieën ‘Books’ en ‘Travels’ bestaat mijn blog uit nog drie andere categorieën. De categorieën ‘Fashion’ & ‘Beauty’ omvatten alles wat met mode, make-up en skincare te maken heeft. Denk maar aan fashiontips en -trends, reviews van nieuwe beautyproducten en nog veel meer. Als laatste is er dan nog de categorie ‘Lifestyle’. Alles wat niet onder de andere categorieën valt, kan je hier lezen.

Hopelijk genieten jullie even hard van deze blog als dat ik doe en ik wil jullie nu al bedanken om deze blog te lezen!

Love, Hanne x