Nieuwe make-up stash dankzij KIKO Milano

Een van mijn favoriete make-up merken is al een hele tijd KIKO Milano. De mooie verpakkingen, de geweldige kwaliteit én de prijzen zijn gewoon echt top. Ik was dan ook enorm blij toen ik een tijdje terug een pakketje mocht ontvangen met hun nieuwste producten. En in deze blog laat ik jullie weten wat ik allemaal mocht toevoegen aan mijn make-up stash!

Matte face base – Gezichtsprimer

Zoals goddess Nikkie Tutorials altijd zegt: not to prime is a crime. En dus beginnen we met deze gezichtsprimer van KIKO. Tot voor kort hechtte ik niet veel belang aan een primer, maar deze is echt eye-opening. Mijn make-up blijft een hele dag lang goed zitten én mijn gezicht begint na een paar uur niet al meteen te blinken. Iets waar ik in het verleden wel eens last van had, dus deze primer is zeker een keeper!

Unlimited foundation – SPF 15

Het volgende product is de unlimited foundation mét SPF 15. Ik vergeet het al wel eens om zonnecrème aan mijn skincare routine toe te voegen, dus het feit dat deze foundation SPF 15 bevat is zeker een pluspunt!

Naast dit voordeel, is deze foundation heel erg makkelijk om aan te brengen met een borsteltje of een beauty blender en voel je deze niet op je huid zitten. Dit vind ik persoonlijk wel heel belangrijk, aangezien ik altijd voor een natuurlijke look ga. De foundation kan je ook heel makkelijk blenden en dekt goed, waardoor onzuiverheden meteen weg zijn!

Invisible touch face fixing powder

Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik soms last van een blinkende huid na enkele uren make-up te dragen. Dit product van KIKO gaat dit meteen tegen! Het is een fixerende en matterende gezichtspoeder die ook echt doet wat het belooft. Hierdoor heb ik geen last meer van vettige plaatsen op mijn gezicht!

Darker mascara

Een item dat nooit mag ontbreken in mijn make-up stash is een goede mascara. Deze darker mascara zorgt voor een geweldig volume-effect waardoor je ogen nog groter worden dan die van Bambi! En dat vinden we allemaal wel leuk, toch? 😉

Glitter oogpotlood

Dé (letterlijke) eyecatcher is 100% dit glitter oogpotlood, dat ook nog eens waterproof is. Ideaal om te gebruiken als een subtiele, maar toch prachtige eyeliner. Het potlood is heel erg makkelijk om te gebruiken, werkt heel precies en zorgt voor dé finishing touch van je make-up look!

3D hydra lipgloss

En last but not least: de 3D hydra lipgloss. Deze is echt ideaal om je look af te werken en perfect voor iedereen die houdt van een natuurlijke make-up look.

Overtuigd van deze producten en ook zo fan van KIKO? Haast je dan naar de KIKO winkel of webshop en haal vandaag nog deze producten in huis!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s