Review: Dark Water | Robert Bryndza

Of ik opnieuw een boek van Robert Bryndza heb uitgelezen op minder dan een week tijd? Misschien. 🤭 Maar de verhalen rond inspecteur Erika Foster zijn dan ook gewoon ge-wel-dig. Ook het vierde boek uit deze reeks, Dark Water, is een boek waar je maar geen genoeg van krijgt. En ik leg je graag uit waarom!

Het verhaal

Inspecteur Erika Foster krijgt een tip over mogelijk bewijsmateriaal voor een grote narcoticazaak. Dat bewijsmateriaal zou verstopt liggen in een ongebruikte groeve in een buitenwijk van Londen. Foster gaat meteen over tot een grootschalige zoekactie. De speurders vinden inderdaad drugs in de dikke modder, maar dat is niet alles wat ze vinden. Ook het skelet van een kind wordt gevonden. De overblijfselen kan men al snel identificeren als de zevenjarige Jessica Collins. 26 jaar geleden werd ze als vermist opgegeven en haalde ze overal het nieuws.

Erika Foster wil er alles aan doen om de moordenaar van het zevenjarige meisje te vinden. En om het verband tussen de nieuwe en de oude zaak te vinden, moet ze dieper graven dan ooit. Hoe zit de uiteengevallen familie Collins in elkaar? En wat kan de oude inspecteur die destijds de zaak moest oplossen nog bijbrengen aan het nieuwe onderzoek?

Erika realiseert zich al snel dat er iemand is die niet wil dat de zaak wordt opgelost en dat deze persoon er dan ook alles aan doet om te voorkomen dat Erika achter de waarheid komt.

Favoriete fragment

Mijn favoriete fragment in Dark Water speelt zich helemaal op het einde van het boek af. Het moment waarop alles in zijn plooi valt en je te weten komt hoe de vork precies in de steel zit. Voor de rest ga ik er niet te veel over verklappen, want ik wil uiteraard niet spoilen. 😉 Het boek lezen is dus de boodschap!

Aanrader of niet?

Ik val misschien in herhaling, maar echt elk boek van Robert Bryndza is een grote aanrader. En dus ook het vierde boek uit de reeks rond Erika Foster. De onverwachte wendingen in dit boek, de verhaallijnen en de verschillende personages die je steeds beter leert kennen, zorgen ervoor dat deze reeks één van mijn favorieten is!

Ben jij dus nog op zoek naar een spannende boekenreeks waar je maar geen genoeg van krijgt? Haal dan zeker deze boeken in huis, want deze moet je écht hebben!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s