De perfecte party outfit dankzij My Jewellery

Glitter season has arrived! 🥳 En we weten dan misschien nog niet hoe we Kerst en Nieuwjaar gaan kunnen/mogen vieren, maar dat wil niet zeggen dat we niet al voor een leuke party outfit kunnen zorgen! En daar helpt My Jewellery maar al te graag bij!

Glitter glitter glitter

De party collectie van My Jewellery is elk jaar een collectie waar je het liefst meteen alles van zou kopen. Helaas vindt mijn portemonnee dat niet echt een geweldig idee, dus hebben we dat toch maar niet gedaan. Maar kan je het me kwalijk nemen?

Ook dit jaar is de party collectie van My Jewellery een schot in de roos. En één ding komt gelukkig altijd terug: glitters, glitters en nog veel meer glitters! Ook de items die ik mocht uitkiezen schreeuwen ✨ GLITTERS! ✨ Ik koos voor een supermooie zilveren glitterrok die je heel erg makkelijk kan combineren met verschillende items. Wil je er een cozy party outfit van maken? Dan kan je er een zwarte gebreide trui op dragen met leuke boots. Wil je liever voor een classy party outfit gaan? Kies dan een zwarte blouse en leuke hakken of overknee boots.

Zilveren ruffle rokje – My Jewellery

Om mijn party outfit helemaal af te maken, koos ik nog voor prachtige oorbellen die toch een touch of color geven aan je outfit. Want ja, jullie kennen me ondertussen al wel en weten misschien dat ik liefst ga voor neutrale kleuren. Maar deze oorbellen kon ik toch echt niet laten liggen!

Oorbellen met gekleurde steentjes – My Jewellery

Kan jij, net zoals mij, niet meer wachten tot Kerst en Nieuwjaar en ben jij ook helemaal weg van de nieuwe party collectie van My Jewellery? Haast je dan meteen naar hun website en bestel vandaag nog jouw favoriete party outfit!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s