Twee musthave adventskalenders voor elke beauty lover

Kerstmis is in aantocht! *vreugdedansje* En dat betekent dat er weer heel wat leuke adventskalenders verkocht worden. We kennen allemaal wel de standaard adventskalenders van Rituals en Yves Rocher, maar in deze blogpost laat ik jullie kennismaken met twee andere, minder bekende, maar wel heel erg leuke adventskalenders!

Essence Cosmetics

Adventskalender Essence Cosmetics (€24,99)

De eerste adventskalender die jullie écht in huis moeten halen is deze van Essence Cosmetics. Essence was voor mij de reden waarom ik als 15 jarige naar het Kruidvat ging en nieuwe nagellak kocht, maar acht jaar laten is Essence één van mijn favoriete make-up merken! De producten zijn niet alleen supergoed, maar ook nog eens supergoedkoop in vergelijking met andere merken. En zeg nu zelf, deze adventskalender ziet er toch echt té leuk uit, niet?!

Om voor jullie al een tipje van de sluier te lichten, en om mijn eigen nieuwsgierigheid te stillen, opende ik de eerste drie deurtjes van deze adventskalender. Achter deurtje nummer 1 zit een prachtige blush met een geweldig mooi kerstpatroon! De blush zelf is een heel erg warme kleur, die ideaal is voor deze eindejaarsperiode!

Achter deurtje nummer 2 zit een product dat we allemaal kunnen gebruiken nu het buiten zo koud is: een lip scrub. Met deze scrub heb je nooit meer kapotte en pijnlijke lippen! En last but not least: achter deurtje nummer drie zit een superleuke eye shadow base. Zo maak jij de mooiste ooglooks met Kerstmis en nieuwjaar die de hele avond mooi blijven zitten! 🤩

L’Occitane

Adventskalender L’Occitane (€59)

De tweede adventskalender die ik graag aan jullie voorstel, is die van L’Occitane. Ook deze adventskalender is volledig beauty gerelateerd en bevat dus alleen maar beautyproducten. Ben je dus niet echt een make-upliefhebber, maar houd je wel van leuke productjes om uit te testen? Dan is deze adventskalender exact wat jij nodig hebt! Voor deze adventskalender betaal je €59 en heeft een waarde van €99.

Ook voor deze adventskalender was ik veel te nieuwsgierig om te wachten, dus ook bij deze opende ik de eerste drie deurtjes. En ja, dit deed ik ook omdat ik deze heb gekregen en dit in de briefing stond van de samenwerking. 😬 Nog even belangrijk om te vermelden: alle producten zijn op basis van essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten!

Maar goed, achter deurtje nummer 1 zat een heel erg leuke mini handcrème. Altijd handig om in een kleine tas overal mee naartoe te nemen, zodat je steeds zachte en gehydrateerde handen hebt! En ja, dat krijg je van deze handcrème! Deurtje nummer 2 bevatte een hydraterende body lotion. Een product met een heeeeerlijke geur dat zeker van pas komt tijdens deze koude wintermaanden! En last but not least: achter deurtje nummer 3 zit een zalige douche-olie, ideaal voor een heerlijk verwenmomentje!

Als ik eerlijk moet zijn, kan ik zelf echt niet kiezen tussen deze adventskalenders en is het onmogelijk om te zeggen welke mijn favoriet is. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik beide kalenders in huis heb. 😇 De adventskalender van Essence Cosmetics kan je bestellen via de website van Kruidvat of gaan halen in één van de Kruidvatwinkels. De kalender van L’Occitane kan je ook bestellen via hun website of gaan halen in één van de L’Occitane boetieks!

En jij, voor welke adventskalender ga jij? Of kan je niet kiezen? Laat het mij zeker weten in de comments onder deze blogpost of via mijn Instagrampagina! Wil je ook graag op de hoogte blijven van wat er achter de andere deurtjes zit? Houd dan zeker mijn Instagram in de gaten, want vanaf 1 december ga ik elke dag een nieuw deurtje open doen! Of ja, in mijn geval vanaf 4 december. 🤫

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s