Mijn skincare routine met Rituals

Ik heb nooit echt heel veel tijd gestoken in mijn dagelijkse skincare routine. Een simpele dag- en nachtcrème volstond. Maar ik merkte dat mijn huid daar niet echt beter van werd. Dankzij mijn nicht kocht ik de producten van Rituals en breidde ik mijn skincare routine meteen serieus uit!

Stap 1. Reinigen

Gentle Cleansing Foam Rituals

De eerste stap is het reinigen van mijn huid. ’s Avonds is dit uiteraard de tweede stap, want dan moet ik eerst nog mijn make-up verwijderen. Om mijn huid te reinigen gebruik ik de Gentle Cleansing Foam. Dit is een schuim dat je gebruikt om je huid en hals mee in te smeren.

Dit product reinigt niet alleen je huid op een grondige manier, maar verwijdert ook nog de laatste make-upresten. Mijn huid voelt na gebruik al meteen veel frisser en zuiverder aan en zo hebben we het graag, he!

Stap 2. Scrubben

Skin Brightening Face Exfoliator Rituals

Stap twee is het scrubben van je huid. Dit is iets dat ik niet elke dag doe, maar 1x in de week. Om mijn huid te scrubben gebruik ik de Skin Brightening Face Exfoliator.

De scrub bevat bamboedeeltjes die de huid op een zachte manier reinigen en exfoliëren. Het zorgt dan ook voor een diepe reiniging van de poriën en zorgt voor een stralende teint!

Stap 3. Toner

Clarifying Facial Toner Rituals

Stap 3, of stap 2 als ik de scrub niet gebruik, is de Clarifying Facial Toner. Deze toner van Rituals verheldert en kalmeert de huid en is geschikt voor alle huidtypes.

De toner bevat krachtige en natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en beschermen. Het is ook ideaal om ’s avonds de laatste restjes make-up te verwijderen, zodat je met een 100% schone huid kan gaan slapen.

Stap 4. Huid boosten

Hyaluronic Acid Natural Booster Rituals

Na de toner is het tijd voor stap 4: het boosten van de huid. Hiervoor gebruik ik Hyaluronic Acid Natural Booster. Hiervan gebruik je maar enkele druppeltjes die je daarna masseert in de huid van het gezicht en de hals.

Dit product geeft je huid een extra hydraterende boost. Het is dan ook een geconcentreerde booster die de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt en de eerste fijne lijntjes minimaliseert.

Stap 5. Hydrateren

Hydrating Overnight & Day Cream Rituals

De laatste stap is het hydrateren van de huid met een dag- en nachtcrème. Hiervoor gebruik ik de Hydrating Overnight & Day Cream en de dagcrème van dezelfde lijn. Deze crèmes zorgen ervoor dat de huid ’s nachts kan rusten en overdag genoeg gehydrateerd is, zodat je er zonder problemen je make-up over kan dragen.

Ik gebruik al deze producten sinds maart en ik merkte na twee dagen al enorm veel verschil. Mijn make-up blijft overdag langer en veel mooier zitten en wanneer ik ’s morgens op sta voelt mijn huid nog altijd heel erg gehydrateerd aan.

Bij het gebruiken van deze producten heb ik op geen enkel moment last gehad van irritaties, wat voor mij ook een enorm pluspunt is!

Ben je nog op zoek naar goede producten voor jouw skincare routine? Spring dan zeker eens binnen bij een Rituals winkel in de buurt. Ze staan daar altijd klaar om jou met het beste advies bij te staan, zodat je zeker de juiste producten aankoopt!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s