Slaapkamer upgraden met Desenio

Wanneer de seizoenen wisselen van winter naar zomer, wissel je je kleerkast ook om van winterkleren naar zomerkleren. Met je slaapkamer kan je net hetzelfde doen. En ja, ik weet het: het is al een tijdje zomer. Maar dat betekent niet dat je je slaapkamer geen upgrade meer kan geven met leuke Desenio posters!

Van Desenio mocht ik enkele leuke posters uitkiezen. Ik koos voor de 4 die je op de foto hier beneden kan zien. Leuke posters, met leuke designs en kleuren die heel erg goed passen op mijn kamer. Alvast een enorme upgrade van mijn slaapkamer, al zeg ik het zelf!

Om deze blogpost af te sluiten heb ik nog een kortingscode voor jullie: met de code “AERDEN” krijg je 25% (!!!) korting op alle posters van Desenio!

Let op: de code is niet geldig op handpicked en gepersonaliseerde posters en je kan de code gebruiken tot en met 8 juli.

Haast je dus snel naar de website van Desenio en do some shoppinggg!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s