NA-KD Fashion

Casual chique met NA-KD Fashion

Ja jaaaaa, we mogen weer heel wat meer meer! Tijd dus om al die leuke kleren die we online kochten tijdens de lockdown, maar nog nooit aan hadden, van onder het stof te halen! Ik geef jullie in deze blogpost mijn go to outfit mee om casual, maar toch chique weer buiten te komen!

Ik mocht van NA-KD Fashion een suuuuper mooie zwarte broek ontvangen. Op het eerste zicht heel klassiek, maar je kan deze op enorm veel manieren stylen. Ik koos voor de casual chique look door de broek te combineren met een witte crop top en witte sneakers. Een outfit die je bij elke gelegenheid kan dragen! En zeg nu zelf, dat vinden we allemaal leuk he!

Casual chique met NA-KD Fashion

Maar zoals ik al zei zijn er nog andere manieren om deze toffe broek te stylen. Combineer het met een leuk hemdje en een hak en je bent meteen helemaal klaar om weer naar een feestje te gaan! Of draag er een leuke, zomerse top op en leuke sneakers en je kan zo op vakantie gaan!

Nu, om mijn casual chique outfit helemaal af te maken, ontbreekt het toch nog aan een zwarte blazer. Die ga ik mij dus eens dringend in huis moeten halen! Ben je benieuwd welke leuke items NA-KD Fashion nog in de aanbieding heeft? Shop zelf deze leuke kleren op hun website: https://www.na-kd.com/

P.S. Op mijn Instagrampagina staat een leuke Reel video waarin ik deze leuke outfit show. Neem dus zeker ook daar eens een kijkje!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s