Webshop to know: JoliChoisi

Een tijdje terug ontdekte ik een nieuwe, Belgische webshop: JoliChoisi. Een opkomende webshop, maar nu al één van mijn nieuwe favorieten. In deze blogpost geef ik jullie meer info over JoliChoisi en laat ik ook meteen enkele van mijn favoriete items zien!

Over JoliChoisi

JoliChoisi is de online webshop van Jolien Declercq. Het was altijd al haar droom om haar eigen webshop te starten en met JoliChoisi is ze die droom nu aan het verwezenlijken. Haar webshop richt ze tot meisjes en vrouwen van 18 – 55 jaar. De bedoeling is om trendy, maar betaalbare kledij aan te bieden, steeds met een goede service.

De sterkte van Jolien is dat ze de weerspiegeling van de realiteit hoog in het vaandel draagt. Gaat alles goed? Dan zal je dat zien. Gaat er eens iets mis of heeft ze eens een mindere dag? Dan zal je dat ook zien. Het is niet enkel rozegeur en maneschijn, ook al doen heel wat mensen dat wel uitschijnen op social media.

Mijn favoriete items

Ik mocht drie superleuke items ontvangen van JoliChoisi. Een pastelgroene body, een zwart kleedje en een zwarte tas. Mijn favoriete items zijn het zwart kleedje en de zwarte tas. De tas kan je letterlijk voor elke gelegenheid gebruiken en ook het kleedje kan je in elk seizoen dragen. In de herfst/lente met een leren jasje op en sneakers onder, in de winter met leuke zwarte botjes onder en in de zomer kan je er leuke sandalen onder aan doen.

JoliChoisi is zeker een webshop om in de gaten te houden. Op regelmatige basis komen ze met een nieuwe, leuke collectie en ze zijn helemaal mee met de laatste trends. Houd dus zeker hun website en socials in de gaten, want het is echt de moeite!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s