Tweede verjaardag in lockdown en al een maand een vaste job!

Het is vandaag mijn verjaardag! En dus ook mijn tweede verjaardag tijdens een lockdown… Maar dat wil niet zeggen dat we dat niet gaan vieren! Naast mijn verjaardag heb ik ondertussen ook al iets meer dan een maand een vaste job! Ik stel dus voor: een hele week feest! En een nieuwe blogpost over hoe ik mijn verjaardag vier en meer info over mijn job bij Rebel ’n Kind!

23 lentes jong

Vanaf vandaag ben ik officieel 23. Dat is al bijna 25 en dus wordt er automatisch verwacht dat je volwassen bent. Ben ik dat ook? Met momenten… Maar het moet niet altijd zo serieus zijn he šŸ˜‰

Het is ook mijn tweede verjaardag tijdens een lockdown. Hoe ik die dit jaar vier? Wel, niet met een leuk tuinfeest, want zowel onze regering als de weergoden staken daar een fameus stokje voor… Hoe ik het dan wel vier? Met mijn familie, een goed vol glas frambozenwijn en een groot stuk petit beurre taart!

Marketing Wizard @ Rebel ’n Kind

Ondertussen ben ik dus ook al meer dan een maand vast aan het werk bij een marketingbureau en *insert Janice voice* OOOH MYYY GOOOD wat ben ik blij!!! Na 7 maanden CV’s en motivatiebrieven uitsturen, elke keer opnieuw afgewezen worden wegens “gebrek aan ervaring” had ik eindelijk prijs! Ik mag mezelf nu al een maand Marketing Wizard noemen bij Rebel ’n Kind!

Marketing Wiz-watte? Ja ja, Marketing Wizard. Mijn takenpakket bestaat uit het creĆ«eren van content voor social media voor verschillende klanten en voor Rebel ’n Kind zelf, ik stel contentkalenders en social mediaplannen op en ik schrijf blogposts! Naast mijn eigen blog, mag ik dus ook nog voor onze klanten en voor onszelf blogposts schrijven over enorm uiteenlopende onderwerpen. Dus ja, happy kid over here!!!

Nu even reclame maken voor ons: heb/ken jij een bedrijf dat hulp kan gebruiken met het onderhoud van de marketing? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bekijk alvast even onze website voor meer informatie of neem een kijkje op onze Instagram-, Facebook- of LinkedInpagina.

Bon, genoeg reclame gemaakt! Geniet van de lentevibes en eet maar een stuk taart op mijne verjaardag!

Love, Hanne x

2 gedachtes over “Tweede verjaardag in lockdown en al een maand een vaste job!

  1. Het was heel gezellig en de taart zeer lekker.
    Nogmaals proficiat voor je verjaardag en voor je nieuwe job.
    Succes, Hanne!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s