Getest: UreaRepair PLUS Shower foam en lotion | Eucerin

Er is niks zo leuk als me-time en nieuwe producten uittesten. Afgelopen week testte ik de nieuwe UreaRepair PLUS producten uit van Eucerin. In deze blogpost geef ik jullie meer informatie over deze producten en mijn persoonlijke mening.

UreaRepair Plus shower foam

UreaRepair PLUS Shower Foam

Een goede lichaamsverzorging is natuurlijk heel belangrijk en dit begint onder de douche (of in bad voor de liefhebbers). Met deze nieuwe UreaRepair PLUS Shower Foam van Eucerin krijgt je huid de beste verzorging. Het product zorgt voor een milde, maar effectieve reiniging en is geschikt voor de droge, ruwe huid van het gezicht en het lichaam. Zelf vind ik deze heel erg leuk om te gebruiken en mijn huid voelt na gebruik ook nog eens superzacht aan. Alleen maar voordelen dus!

UreaRepair Plus lotion

UreaRepair PLUS lotion

Nu de lente er weer aan komt (of er ondertussen zelfs al is), is het ook wel handig om onze benen weer goed te verzorgen. Deze UreaRepair PLUS Bodylotion van Eucerin is hier ideaal voor. Deze lotion zorgt voor een zachte, soepele en gehydrateerde huid. Net zoals de shower foam is ook dit product geschikt voor de droge huid. Ikzelf heb altijd heel erg last van droge benen, maar deze lotion doet echt wel wat hij belooft. Mijn huid voelt meteen zacht aan en de droge plekken zijn en blijven ook weg.

Haal dus snel deze producten in huis, zodat je lichaam helemaal klaar is om deze lente/zomer te stralen!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s