Sunday chillings met Hunkemöller

Een luie zondag. Vanwege de huidige coronatoestanden vermoed ik dat we deze allemaal wel wat meer hebben dan we zouden willen. Niks om ons schuldig over te voelen, want een luie zondag kan ons soms ook eens deugd doen!

Ik vind een luie zondag persoonlijk wel echt zalig. Even de batterijen opladen, afleveringen van mijn favoriete programma’s/series inhalen en genieten van een goed boek. Momenteel ben ik “Leven voor de liefde” van Nicholas Sparks aan het lezen. Wie deze naam hoort, weet dat het niet anders kan dan dat dit een roman is. Ik ben voorlopig nog niet ver in het boek, maar een review volgt zeker binnenkort!

Veel mensen voelen zich schuldig als ze een volledige dag niks “nuttig” gedaan hebben. De druk van de maatschappij? Het zou kunnen. Maar hier is nu eens absoluut niks mis mee. Na een drukke werkweek moeten we niet nog eens ons volledige weekend volgepland hebben. Een dagje rust inplannen, is dus helemaal oké!

Loungewear Hunkemöller

Een comfortabele outfit is op zo’n dag als vandaag enorm belangrijk. En laat Hunkemöller hier nu net de perfecte outfit voor hebben! Ik hoor het jullie al denken: “Hunkemöller? Heh? Die hebben toch alleen lingerie?” Wrong! Naast lingerie hebben ze ook een superleuke collectie loungewear/pyjama’s. Ideaal dus om te dragen op een luie zondag!

Op bovenstaande foto kan je mijn nieuw setje bekijken en ik ben er helemaal verliefd op. Het voelt enorm zacht aan, het zit super comfy en het is ideaal voor een koude dag/nacht! Je kan het dus dragen als pyjama of als loungewear. Beiden kan natuurlijk ook, zo moet je je niet nog eens omkleden. Het is namelijk niet voor niks een luie zondag 😉

Ben je net zoals mij fan van luie zondagen, Hunkemöller en comfy homewear outfits? Ga dan snel naar de website van Hunkemöller en haal jouw setje in huis!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s