Met volumineus haar het nieuwe jaar beginnen dankzij Nivea

Een goede shampoo en conditioner zijn van essentieel belang, maar goede producten voor na het wassen van je haar zijn dat ook! Nivea weet dat ook en heeft daarom uitgepakt met nieuwe producten om je haar te stylen. Ik testte de producten van het “volume styling” assortiment en hier lees je wat ik ervan vind!

Stap 1: Volume Styling Primer

Volume Styling Spray

De eerste stap is het aanbrengen van een primer en hiervoor gebruik je de Volume Styling Primer. Net zoals bij het aanbrengen van make-up gebruik je ook eerst een primer, zodat je huid toch wat beschermt is. Met je haar is dat niet anders. Je brengt het product aan op vochtig haar, zodat je haar beschermt is tegen de hitte van de haardroger. Zelf heb ik het vooral aan mijn haarpunten aangebracht en niet vanboven op mijn hoofd, om te voorkomen dat ik opnieuw vettig haar zou krijgen.

Stap 2: Volume Root-lifting Spray / Volume Plumping Mousse

Volume Root-lifting Spray / Volume Plumping Mousse

Voor de tweede stap kan je kiezen voor twee producten. Het eerste product is de Volume Root-lifting Spray. Ook deze breng je aan op vochtig haar, vanop een afstand van ongeveer 15cm en op de haarwortels.

Het tweede product is de Volume Plumping Mousse. Dit is een mousse die je kan aanbrengen op droog of vochtig haar. Zelf ben ik voorstander om dit aan te brengen op vochtig haar en om hierna mijn haar pas te drogen, maar dit is voor iedereen persoonlijk natuurlijk!

Stap 3: Volume Forming Spray / Volume Hair Spray

Volume Forming Spray / Volume Hair Spray

Voor de derde stap, wanneer je je haar hebt gedroogd en/of gestijld, kan je weer kiezen tussen twee producten: de Volume Forming Spray en de Volume Hair Spray. Beide producten vind ik enorm leuk om te gebruiken, omdat ze (in tegenstelling tot andere producten) er niet voor zorgen dat je haar aan elkaar gaat plakken. Het zijn dus de ideale producten om je look helemaal af te maken!

Voor ieder wat wils

Naast deze producten voor meer volume, heeft Nivea nog andere soorten: voor betere krullen, voor meer textuur en voor stijl haar. Welke look je dus ook wil, Nivea got you covered!

Zelf ben ik echt enorm blij met deze producten. Na 1 keer gebruiken had mijn haar al enorm veel volume, dus je mag er zeker van zijn dat ik vanaf nu nog ietsje langer in de badkamer zal staan! Wil je het resultaat kunnen bekijken? Klik dan hier voor een korte video!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s