1 jaar Reading en Route: een kleine samenvatting

2020, wat een jaar was me dat. Het ging mijn jaar worden, maar dat is om het op zijn zachts te zeggen niet helemaal gelukt. Tijd om even terug te blikken op de voorbije 12 maanden. Ondertussen ook al een jaar aan het bloggen, de eerste 12 maanden van Reading en Route zijn dus ook al om. En ja, daar ben ik trots op!

Hoe het allemaal begon

1 januari 2020. Neen, niet de start van een nieuwjaarsbrief, maar wel de start van mijn eigen blog: Reading en Route. De aankondiging gebeurde met bovenstaande foto. Als ik terugdenk aan het moment waarop ik deze blog online zette en het nieuws met de wereld deelde, word ik spontaan terug nerveus. Ik had enorm veel schrik voor de reacties, maar (voor zover ik weet natuurlijk) waren deze alleen maar positief!

Het idee om te bloggen speelde al langer in mijn hoofd, maar dankzij een opdracht op school maakte ik definitief de beslissing om ook echt een blog te beginnen. En nu, exact een jaar later, doe ik het nog altijd even graag!

Mijn favoriete blogpost

Mijn favoriete blogpost van de (momenteel 45) die op deze blog staan, is die over de Instagramtour in Kortrijk. De reden hiervoor? Het was de eerste keer dat ik ergens voor werd uitgenodigd om te promoten op mijn blog en er was dus ook een superleuke dag aan verbonden!

Ook leerde ik de stad Kortrijk kennen. Het was de eerste keer dat ik er kwam en ik moet zeggen dat deze stad enorm veel mooie plekjes heeft! Ben je er nog niet geraakt door Corona?

Hier kan je mijn favoriete blogpost nog een keertje lezen!

Mijn meest persoonlijke blogpost

Over deze moest ik niet lang nadenken. Mijn meest persoonlijke, en ook meteen mijn meest emotionele, blogpost is de post die ik schreef nadat ik terug naar België moest komen en mijn Erasmus avontuur in Barcelona moest stopzetten. Deze blogpost kwam recht uit mijn hart en het deed enorm deugd om te kunnen neerschrijven hoe ik me op dat moment voelde. Ik lees deze blogpost af en toe nog eens terug en elke keer opnieuw moet ik moeite doen om niet te wenen.

Voor zij die het zich afvragen: ik ben nog steeds niet terug kunnen gaan naar Barcelona, thanks to Miss Oona.. Maar dat neemt niet weg dat ik, van zodra het om verschillende redenen terug mogelijk is, op het vliegtuig stap richting Barcelona.

Heb je deze blogpost gemist of wil je deze graag nog eens opnieuw lezen? Geen probleem, dat kan je hier doen!

Mijn leukste samenwerking

Mijn leukste samenwerking was die met de nieuwe webshop Mysa&Rae en dat heeft verschillende redenen: niet alleen mocht ik een suuuupermooi kleedje van hen ontvangen, ik droeg ook mijn steentje bij met het promoten van een nieuwe en Belgische (!!!) webshop.

Met het hele coronagebeuren ben ook ik bewuster en meer lokaal gaan kopen. Het is daarom niet meer dan normaal dat ik zoveel mogelijk lokale handelaars hier in de verf zet. Ze verdienen dit ook, want ze hebben zo al een moeilijk jaar achter de rug!

Wil je Mysa&Rae leren kennen? Lees dan zeker de blogpost die ik over deze webshop schreef!

Vooruitzichten voor Reading en Route

Na dit eerste jaar van Reading en Route, heb ik nog altijd geen moment spijt gehad dat ik hiermee begonnen ben. En uiteraard wil ik hier nog verder in groeien. Elke keer opnieuw merk ik ook hoe leuk ik het vind om te schrijven en hoe makkelijk dit gaat. Ik moet nooit lang nadenken op welke manier ik bepaalde zaken wil vertellen, wat het allemaal natuurlijk nog leuker maakt.

Wat ik hoop dat 2021 te bieden heeft voor Reading en Route? Zoals ik al zei hoop ik nog meer te kunnen groeien en hoop ik nog meer mensen te kunnen bereiken met deze blog. Ik hoop ook nog op enkele leuke samenwerkingen en hopelijk mag ik nog meer Belgische en lokale merken promoten!

Love, Hanne x

Een gedachte over “1 jaar Reading en Route: een kleine samenvatting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s