Mijn favoriete Naturally Good producten van Nivea

Wie zich mijn vorige blogpost over de Naturally Good producten van Nivea nog herinnert, weet dat ik al enorme fan was. Nu hebben ze dit assortiment nog wat meer uitgebreid and I love that! In deze blogpost een klein overzicht van de beste producten uit het assortiment.

Naturally Good Body Lotion

Een goede bodylotion is heel erg belangrijk en ook wel essentieel. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter! Deze bodylotion van Nivea bevat bio avocado en is geschikt voor de droge huid. Het product belooft een zacht aanvoelende en zichtbaar gehydrateerde huid voor 48u en dat kan ik alleen maar beamen!

Dit product heeft ook nog andere pluspunten, zoals het feit dat het voor 98% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, voor de verpakking is 50% minder plastic gebruikt en je kan de fles oprollen, zodat je (letterlijk) het maximale uit de fles kan halen!

Naturally Good Micellair water

Mijn absolute musthave in de badkamer is micellair water om mijn make-up af te doen. En deze van Nivea behoort tot mijn persoonlijke favorieten! Ook dit product bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, bevat Aloë Vera en is geschikt voor alle huidtypes. Droge, vettige, gevoelige of gemengde huid? Iedereen kan deze gebruiken! De formule reinigt op milde wijze, verfrist en hydrateert ook de huid.

Deze fles bestaat voor maar liefst 97% uit gerecycleerd materiaal. De dop is het enige dat niet gerecycleerd is. Het is ondertussen dus al wel duidelijk dat Nivea zich enorm hard inzet voor deze planeet!

Naturally Good Shower gel

Product nummer drie is de nieuwe Naturally Good shower gel. Dit product bevat een jasmijn en kamille geur en bevat een vleugje verantwoord gewonnen bio olie. Ook dit product is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Na het gebruiken van deze shower gel voelt je huid meteen superzacht aan en ruik je nog eens lekker ook!

Net zoals de vorige items bestaat ook deze shower gel uit 98% natuurlijke ingrediënten en bestaat de fles voor 97% uit gerecycleerd materiaal.

Naturally Good Anti-age dagcrème

Ik zweer bij een goede dagcrème en momenteel gebruik ik de Naturally Good dagcrème met bio Aloë Vera. Een andere dagcrème dus dan deze nieuwe. Nivea heeft een nieuwe dagcrème toegevoegd aan hun Naturally Good assortiment die bio burdock extract bevat en voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Deze anti-age dagcrème belooft een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels in twee weken, verstevigt en laat de huid glad aanvoelen en hydrateert de huid gedurende 24u tijd.

Naturally Good Deodorant

Ook nieuw aan het Naturally Good assortiment is de Naturally Good deodorant met Aloë Vera. Het is een roller en ik moet eerlijk zijn dat ik normaal geen roller gebruik. Toch voelt deze enorm fris aan! De deodorant belooft ook 24u bescherming, maar ik ben het soort persoon dat toch meerdere keren per dag een deodorant gebruikt!

In tegenstelling tot de andere producten, bevat deze “slechts” 95% natuurlijke ingrediënten. Maar, in tegenstelling tot andere deodorants, bevat deze verpakking 0% aluminium!

Thee en geurkaars

Van Nivea mocht ik ook thee en een geurkaars ontvangen. De thee is een homemade tea blend dat burdock, kamille, jasmijn en groene thee bevat. Helaas ben ik geen thee-persoon, maar wel een geurkaars-persoon! Deze kaars heeft de naam “Leaves & Co” en bevat Aloë Vera, echt ideaal voor in de badkamer! Ook brandt deze kaars 40u, dus je gaat hier zeker enorm veel plezier aan hebben!

Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen van deze superleuke producten. Haal ze dus zeker in huis en geniet!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s