Kerstcadeautip: een gepersonaliseerde sweater/hoodie/t-shirt van Arteestique

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is voor kerstcadeautjes! Vind je het moeilijk om elk jaar opnieuw origineel uit de hoek te komen en geen al te cliché-cadeautjes te kopen? Dan heb ik enorm goed nieuws voor jou! In deze blogpost zet ik namelijk een nieuw Belgisch merk in de kijker, waardoor jij het perfecte kerstcadeautje hebt dit jaar!

Over Arteestique

Wanneer twee vrienden het idee krijgen om grafische designs van personen te laten ontwerpen en te bedrukken op kleding, dan krijg je een nieuw concept met de naam Arteestique. Het is de ideale manier om leuke herinneringen voor altijd vast te leggen, zodat ze net dat tikkeltje tastbaarder worden.

Naast Arteestique is er ook een tweede webshop: Pawblished. Deze webshop hanteert hetzelfde concept als dat van Arteestique, alleen (en je kan het misschien al raden) kan je op deze webshop een leuk design laten maken van je huisdier!

Bij Arteestique zijn ze zeker heel ambitieus. Zo zijn er plannen om in de toekomst uit te breiden naar accessoires. Maar eerst even afwachten hoe het concept en het merk nu gaat aanslaan. Als het van mij afhangt, wordt het zeker een succes!

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom

2020 is een jaar geweest waarbij we extra hebben stilgestaan bij de mensen die we graag zien. Vrienden en familie waren eens zo belangrijk en dat is waarom ik ervoor koos om een foto van mijn zus, mijn nicht en mezelf in een ontwerp te laten gieten. We hebben een enorm sterke band die ik graag wilde vastleggen op deze persoonlijke manier en ik ben er echt he-le-maal blij mee! Hierboven zien jullie ook de originele foto vs. het ontwerp op de sweater.

Kleine tip: hou je van oversized truien/t-shirts, dan kan je zeker gewoon je eigen maat bestellen. Ik heb normaal maat M/38 en voor mij is de trui redelijk oversized, wat natuurlijk superleuk is om in te chillen! Hou je hier niet van, dan kan je gewoon een maatje kleiner bestellen.

Ben je helemaal overtuigd van Arteestique, hun producten en het feit dat dit het meest persoonlijke kerstcadeau ever is? Ga dan zeker naar hun website en gebruik mijn code “HANNE10” voor 10% korting! Ohja, het is trouwens nog eens Belgisch ook!

Veel succes naar de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau! Maar als je het mij vraagt, moet die zoektocht niet meer lang duren 😉

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s