Comfy de tweede lockdown doorbrengen dankzij Stronger

Jaja, hier zitten we dan weer. Thuis, thanks to die tweede lockdown. Hoe k*t dit ook is, we willen deze natuurlijk zo comfortabel mogelijk doorbrengen. En dat kan uiteraard! Waar je hiervoor moet zijn? Bij Stronger!

Over Stronger

De trouwe lezers van deze blog herinneren zich misschien nog wel mijn vorige post over het merk Stronger. Wie zich dat niet herinnert of wie nieuw is op deze blog: geen paniek! Ik geef je nog even mee waar het merk Stronger voor staat!

Stronger is een Zweeds merk dat zich enkel en alleen richt op vrouwen (GRL PWR yeah!). Het doel van het merk is om zo veel mogelijk vrouwen te inspireren door nieuwe trends te ontwikkelen, in plaats van al bestaande trends te volgen. Bij Stronger kan je dus terecht voor leuke sport- en chilloutfits, speciaal ontworpen voor sterke vrouwen!

Comfy sets for the win!

Zoals ik al zei willen we allemaal deze tweede lockdown zo comfortabel mogelijk doorbrengen. En hoe doe je dit het best? Door de meest comfy set E-VER in huis te halen! Van Stronger mocht ik een leuke set uitkiezen en als het praktisch mogelijk was, dan leefde ik 24/7 in deze set. Hij zit super comfortabel, is ook nog eens lekker warm en de kleur is echt supermooi! Ideaal om elke dag te stralen (vanuit je kot)!

Wil je ook zo’n leuke set van Stronger in huis halen of heb je nood aan een nieuwe sportoutfit? Gebruik dan zeker mijn kortingscode “AERDEN20” en krijg nog eens 20% extra korting!

Stay healthy & stay safe!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s