Getest: Urban Skin Detox & Q10 Plus C Tissue Masks | Nivea

Je weet pas echt dat je werkloos bent als je overdag rustig de tijd kan nemen om een gezichtsmasker aan te brengen. En dat is dan ook precies wat ik gedaan heb (oeps). Ik mocht de nieuwe Urban Skin Detox en Q10 Plus C tissue masks van Nivea ontvangen en testen en daar hoort natuurlijk een review bij!

Urban Skin Detox Tissue Mask

Urban Skin Detox Tissue Mask | Nivea

Ik ga meteen mijn favoriet van de twee aanhalen, namelijk de Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask van Nivea. Dit masker bevat groene thee en houtskool en zorgt voor een intieme reiniging en matteert en verfrist de huid. Het masker voelt ook meteen heel erg fris aan als je het aanbrengt en achteraf voelt je huid meteen proper aan. Het is echt ideaal voor een ontspannend me-momentje!

In tegenstelling tot andere maskers, die je soms 20 minuten lang moet ophouden, mag je deze na 10 minuten er al afhalen. Het masker heeft ook een langdurig effect. Ik bracht het masker in de namiddag aan en ’s avonds voelde mijn huid nog altijd zacht gehydrateerd aan. Zeker een masker dat ik nog vaker in huis ga halen!

Q10 Plus C Tissue Mask

Q10 Plus C Tissue Mask | Nivea

Het andere masker is de Q10 Plus C Tissue Mask, ook van Nivea. Dit masker bevat Q10, vitamine C en is verrijkt met serum. Dit masker heeft als doel om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het vermindert ook meteen de eerste tekenen van vermoeidheid. Ook dit masker kan je, net zoals het andere, er na 10 minuten al afhalen.

Klein minpuntje aan dit masker: ik vond niet dat mijn huid meteen zachter aanvoelde, maar eerder plakkerig (ook na het verwijderen van het overtollige product). Hierdoor gaat mijn voorkeur toch lichtjes uit naar het Urban Skin Detox masker.

Kan jij ook zo genieten van een gezichtsmasker en heb jij een all time fave? Laat het me dan zeker weten!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s