Webshop to know: Mysa&Rae

Ik ga deze blogpost meteen beginnen met een (un)popular opinion: herfst- en winteroutfits zijn eeeeeeecht veel leuker dan lente- en zomeroutfits! There, I said it! Maar waar vind je nu de perfecte herfst-/winteroutfit? Ik zou mijn zoektocht zeker starten bij deze nieuwe webshop: Mysa&Rae!

Over Mysa&Rae

Instagram is momenteel wel echt dé plaats om een nieuwe webshop te promoten en dat heeft ook Yelle Grooten begrepen! Het idee van een eigen kledingwinkel of webshop zat al langer in haar hoofd en tijdens de lockdown is dit plan veel concreter geworden. Een nieuwe webshop werd geboren!

Voor de naam van de webshop is Yelle vertrokken vanuit haar periode dat ze in US woonde. Daar zag ze een winkel met de naam Grae en die naam bleef ze sindsdien leuk en trendy vinden. Mysa is Zweeds en betekent ‘schattig, gezellig’. Yelle heeft ook altijd een fascinatie gehad voor Zweden en een vriendin die ze leerde kennen in de US is Zweeds. Hieruit kwam dan de naam Mysa&Rae voor haar eigen webshop!

Yelle moet gelukkig niet alles alleen doen! Haar zus en beste vriendin helpen haar regelmatig met het shooten van de collecties en dergelijke. Superleuk dus dat ze zoveel hulp krijgt!

Het perfecte herfstkleedje

Voor het perfecte herfstkleedje moet je dus bij Mysa&Rae zijn! Op de foto bovenaan deze blogpost kan je zien welk kleedje ik van hen mocht ontvangen en ik ben er echt enorm blij mee. Je kan het supermakkelijk combineren met leuke botjes, een leren jasje of een langere bruine jas.

De stof van het kleedje is helemaal niet dik en het heeft ook geen lange mouwen. Ideaal dus voor de herfst! Toch liever fan van langere mouwen? Geen probleem! Je kan het kleedje altijd combineren met een leuke bernadette of een sweater. En zo heb je in no time de ideale herfstoutfit om iedereen mee jaloers te maken!

Aan de website van Mysa&Rae wordt momenteel nog hard gewerkt, maar je kan wel al hun leuke items bestellen via de Instagrampagina! Neem zeker eens een kijkje, want het is echt wel de moeite! Ook komt er binnenkort een nieuwe collectie aan, dus vergeet zeker niet op die volgknop te drukken!

Love, Hanne x

Een gedachte over “Webshop to know: Mysa&Rae

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s