Tijd om te stralen met de nieuwe boxen van StyleTone

Vorige maand vergat ik de nieuwe box van Styletone met jullie te delen (oeps), dus ik neem meteen de boxen van september en oktober samen in één blogpost (joepie!). In de box van september staan de ogen centraal en die van oktober zet alles in de verf! Zeker blijven verder lezen dus om nieuwe dingetjes te ontdekken!

September

Zoals ik dus al zei stonden de ogen in de box van september centraal. Zeer handig, nu we overal met een mondmasker moeten rondlopen en de ogen natuurlijk het eerste zijn die opvallen. Daarom mogen we een beetje maar aandacht schenken aan dat deel van ons gezicht en dat kan perfect met volgende producten:

Oktober

De box van oktober bevat van alles wat en zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor de herfst. Deze draait dus niet om één enkel aspect van je gezicht, maar laat je gewoon volledig stralen. Volgende producten kan je terugvinden in deze box:

  • Devil oogschaduwpalette van STYLondon (€17,92)
  • Red Carpet Ready lipstick (kleur Wildflower RCL 13) van Hot Makeup (€13,00)
  • Black Gold Dust masker van Vitamasques (€6,77)
  • Cream blush (kleur #8230 Honey) van Lord & Berry (€29,00)
  • Nourishing nagelolie van Paese (€29,00)

Zoals je nu dus wel gemerkt hebt, kan je bij Styletone terecht voor de leukste make-upboxen. Het leuke is ook dat je elke maand opnieuw verrast wordt en dat je op die manier dus ook veel nieuwe merken leert kennen!

Wil je zelf ook deze boxen ontvangen? Ga dan naar de website van Styletone voor meer info en vergeet zeker geen member te worden!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s