Leuke Instagram Tour doorheen hartje Kortrijk

Ik mocht van de stad Kortrijk een uitnodiging ontvangen om de nieuwe Instagram Tour doorheen de stad te gaan ontdekken. Zoiets is natuurlijk altijd leuker met twee dan alleen en daarom nam ik mijn beste vriendin mee! We hielden er een superleuke dag aan over en in deze blogpost vertel ik jullie er graag meer over!

Ik hoor het jullie al denken: “Een Instagram Tour? Whut?” Ja ja, het bestaat en het concept is heel erg simpel! Door een uitgestippelde route te volgen, kom je allerlei Instagramwaardige dingen tegen. Denk aan leuke muurtekeningen, gevels van huizen in allerlei felle kleuren en leuke quotes. In het winkelcentrum K in Kortrijk is er ook een pop-up van The Smile Safari. Helaas was deze niet open toen wij er waren, dus als je dit aan je tour wil toevoegen moet je op woensdag, vrijdag of zaterdag gaan.

Ook Kortrijk heeft sinds kort zo’n leuke Instagram Tour. De tour begint en eindigt aan het winkelcentrum K in Kortrijk en is 5,5 km lang. De tour leidt je doorheen de stad, waar je leuke Insta walls, huisjes, winkeltjes en andere leuke hotspots kan ontdekken. Elke hotspot is ook natuurlijk enorm Instawaardig!

Aan de tour zijn wel enkele minpuntjes. Belangrijk is om aan de infobalie in K in Kortrijk een plannetje mee te nemen, zodat je weet waar de hotspots te zien zijn. Maar, als je de stad niet kent is het soms heel erg moeilijk om de hotspots te vinden. Soms zijn de Insta walls of de hotspots ook kleiner dan verwacht, waardoor je er soms makkelijk langs loopt. Los van deze minpuntjes, is het zeker wel de moeite en ga je sowieso een leuke dag hebben!

Naast de Insta hotspots, ontdekten Lenne en ik ook nog een ander mooi plekje: Het Begijnhof. Klinkt heel erg saai en ouderwets, maar voor zij die van witte, kleine huisjes houden is deze plek zeker de moeite waard! Echt een supertoffe plaats om leuke foto’s te maken en onderstaande foto’s zijn hier het bewijs van!

Ben je van plan om ook eens een bezoekje te brengen aan Kortrijk en de Instagram Tour te doen of heb je de tour al gedaan? Laat me dan zeker weten wat jij ervan vond! Ik had alleszins al een heel erg geslaagde dag!

Love, Hanne x

Een gedachte over “Leuke Instagram Tour doorheen hartje Kortrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s