Getest: Vegan Lippenbalsem | &Other Stories

Het is bijna herfst, woehoew! Maar dat koudere weer kan voor pijnlijke lippen zorgen. Een goede lippenbalsem is dan ook essentieel en kan/mag zeker niet ontbreken in je handtas. Afgelopen week gebruikte ik elke dag de nieuwe vegan lippenbalsem van &Other Stories. Geïnteresseerd? Blijven lezen dan!

Jullie zullen &Other Stories waarschijnlijk wel kennen van hun suuuuupermooie kleren, maar dat is niet alles wat ze in de aanbieding hebben! Ze hebben ook een enorm uitgebreid beauty-assortiment, yay!

In hun beauty-assortiment vind je onder andere make-up, skincare producten en make-up borstels. Iets om helemaal toe te juichen is hun nieuwe natural & vegan skincare producten. Van deze lijn mocht ik de vegan lippenbalsem ontvangen en uittesten. Blijven lezen voor een review!

Vegan lippenbalsem

In tegenstelling tot mijn andere lippenbalsems zit deze in een tube. In het begin was het dus even wennen om deze te gebruiken (beeld je bijvoorbeeld in dat ik de eerste keer veel te veel gebruikte), maar eens je het gewend bent is het super simpel!

De lippenbalsem bevat citroen, wat meteen voor een fris gevoel zorgt. Toch vind ik dat deze redelijk plakt aan je lippen, wat niet meteen aangenaam is. Hij blijft ook niet heel lang zitten, dus je bent eigenlijk vaak bezig met het opnieuw aan te brengen. Het is een handig product om te gebruiken, maar dus toch niet echt meteen de ideale lippenbalsem.

Heb jij dit product al in huis? Laat me zeker jouw ervaring ermee weten of indien je tips hebt voor een andere (en betere) lippenbalsem, shoot!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s