De musthave van dit moment: de Pure Clean handgel van Celestetic

Dé musthave van het moment, naast het mondmasker natuurlijk, is handgel. Maar welke handgels werken nu het beste? Vorige week mocht ik de Pure Clean handgel van Celestetic ontvangen en natuurlijk ook uittesten. In deze blogpost geef ik jullie mijn eerlijke mening over dit product!

Over Celestetic

Celestetic is een Belgisch laboratorium voor professionele cosmeceutica en medi-esthetische oplossingen. Moeilijke woorden allemaal, maar het komt erop neer dat ze zich bij Celestetic laten inspireren door de farmaceutica en de dermatologie. Ze maken dus gebruik van effectieve ingrediënten met een biologisch effect op de huidcellen.

Celestetic bewees onlangs haar expertise met het winnen van een Belgian Beauty Award in de categorie “Best Belgian Product”. Deze prijs wonnen ze met hun Activepeel-nachtcrème. We kunnen dus wel stellen dat ze daar bij Celestetic goed bezig zijn!

Pure Clean handgel

Celestetic is meteen aan het begin van de coronacrisis begonnen met hun eigen hydroalcoholische gel te produceren. Op dat moment onmisbaar, maar heel erg moeilijk te verkrijgen.

De Pure Clean handgel kan je gebruiken zonder te spoelen, bevat 70% alcohol en is geautoriseerd door het Ministerie van Volksgezondheid. Een mega pluspunt is dat deze handgel niet blijft plakken en enorm makkelijk en snel droogt! Er is namelijk niks zo vervelend dan nog een hele tijd vettige of natte handen te hebben, maar dat is bij dit product dus niet het geval!

Deze Pure Clean handgel is verkrijgbaar bij alle Belgische apotheken Multipharma, Newpharma en Antverpia. Ook via de website van Celestetic kan je de handgel kopen.

Haal zeker dit product in huis en blijf je handen ontsmetten (en blijf ook uiteraard je mondmasker dragen en alle andere regels volgen)! Alleen op deze manier kunnen we zo snel mogelijk terug naar ons oude, vertrouwde leventje!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s