Verzorg je huid en haar met de milieuvriendelijke producten van O’right Benelux

Een tijdje geleden kwam ik op Instagram O’right Benelux tegen, een merk dat milieuvriendelijke en duurzame verzorgingsproducten aanbiedt. Een merk dat je dus alleen maar kan toejuichen. Ik mocht van hen enkele producten ontvangen en testen. In deze blogpost geef ik jullie meer uitleg over O’right en over de producten. Enjoy!

Over O’right

O’right biedt producten aan die vegan en glutenvrij zijn, die organisch gecertificeerde ingrediënten bevatten en die niet getest zijn op dieren. Alle producten worden ook op een duurzame manier geproduceerd met uitsluitend hernieuwbare energiebronnen.

Kan het nog beter? Zeker wel! De verpakking bestaat uit 100% gerecycleerd plastic en FSC-papier. Men gebruikt ook soja-inkt voor de bedrukking en elke verpakking is voorzien met een dopje gemaakt van bamboe.

En jawel, het kan nog beter! De producten van ‘Tree in a bottle’ zijn volledig biologisch afbreekbaar en bevatten onderin een boomzaadje. Alle andere doosjes bevatten zaadpapiertjes, zodat je voor elk product dat je koopt weer iets kan planten in de natuur. Superleuk, toch?

Producten

De producten die ik mocht ontvangen van O’right zijn:

  • Green Tea Shampoo
  • Bamboo Moisturizing Conditioner
  • Golden Rose Oil
  • Rose Hip Seed Nourishing Body Wash

Ik heb alle producten nu al enkele keren gebruikt en ik ben echt megafan! Mijn huid en mijn haar voelen heel erg zacht aan en ruiken ook heel erg lekker na het wassen. De golden rose oil zorgt voor extra zachtheid en is dus echt een topproduct, want kan je haar ooit te zacht zijn? Ik denk het niet!

Neem zeker eens een kijkje op de website en Instagrampagina van O’right Benelux en haal zeker jouw eigen producten in huis!

Love, Hanne x

Een gedachte over “Verzorg je huid en haar met de milieuvriendelijke producten van O’right Benelux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s