Scoor de mooiste en spannendste boeken via HBVL Shop

Of je nu toch op vakantie gaat of geniet van een staycation, een goed boek is altijd welkom. Ben je net zoals ik iemand die niet kan weggaan zonder een boek mee te nemen? Haast je dan als de bliksem naar de webshop van Het Belang van Limburg! In deze blogpost leg ik jullie uit waarom.

Boeken aan spotprijsjes

Laten we even eerlijk zijn, het leven kan duur zijn voor boekenliefhebbers. Nieuwe boeken kosten al snel €20 per boek. Zonde, want één van mijn lifegoals is toch wel om een hele boekenverzameling te hebben. Maar wat als ik nu zeg dat er een webshop is waar je aan spotprijsjes de beste boeken kan scoren? Geïnteresseerd? Blijf dan zeker verder lezen!

Momenteel kan je via shop.hbvl.be de beste boeken scoren aan spotprijsjes! Ze bieden op dit moment drie pakketten aan van telkens 5 boeken. Twee pakketten bevatten 5 thrillers en het andere pakket bevat 5 romans. Alle pakketten kosten €29,95, ofwel €6 per boek.

Bevat het pakket een boek dat je al hebt of dat je minder aanspreekt? Geen probleem! Je kan alle boeken ook afzonderlijk bestellen. In dat geval liggen de prijzen tussen €6,50 en €8,95. Nog steeds veel goedkoper dan een boek van €20!

Uitbreiding eigen collectie

Zelf heb ik, samen met mijn mama, twee pakketten in huis gehaald. Het pakket met de romans en één pakket met 5 thrillers. Romans en thrillers behoren sowieso tot mijn favoriete genres, dus ik kon haast niet anders dan ze in huis te halen.

Momenteel heb ik dus 10 nieuwe boeken en ik heb nog heel wat boeken op mijn plankjes staan die ik nog moet lezen. Ik denk dat ik deze vakantie wel ga toekomen! Van elk boek gaat sowieso nog een review komen op deze blog, dus houd zeker mijn Facebook– en Instagrampagina in de gaten of laat je e-mailadres achter zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van nieuwe blogposts!

Vergeet dus ook zeker de webshop van HBVL geen bezoekje te brengen, want de pakketten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Op = op!

Love, Hanne x

Een gedachte over “Scoor de mooiste en spannendste boeken via HBVL Shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s