“Lachen, wenen en verliefd worden” met de boeken van Mona Kasten (deel 1 & 2)

Een tijdje geleden mocht ik van uitgeverij Meulenhoff Boekerij, samen met de boeken van Robert Bryndza, twee boeken van Mona Kasten ontvangen. Door de drukte op school hebben ze een tijdje op mijn boekenplank gelegen, maar vorig weekend vond ik gelukkig opnieuw de tijd om te lezen, en gelukkig maar!

Anna Todd, auteur van de boeken After en After We Collided, vat deze reeks enorm goed samen: lachen, huilen en verliefd worden. Tijdens het lezen van deze twee boeken heb ik al deze dingen gedaan. Ik heb hardop gelachen, ik heb geweend en ik ben verliefd geworden. Niet alleen op de boeken, maar ook op de personages en hun verhalen.

Het leuke aan deze Again-reeks is dat elk boek geschreven is vanuit het standpunt van een ander personage. Op deze manier leer je iedereen enorm goed kennen. Beetje bij beetje leer je hun verleden kennen en je kan niet anders dan met hen meeleven. Elk personage heeft zijn/haar eigen karakter en verhaal. Het feit dat je al deze dingen geleidelijk aan kan ontdekken, maakt deze boeken zo mooi om te lezen.

Wanneer je een film kijkt, wil je deze liefst in één keer uitkijken en heb je niet de neiging om elke dag een kort stukje van de film te kijken. Met deze boeken was dat niet anders. Je wordt als lezer helemaal in het verhaal gezogen, wat het moeilijk maakt om de boeken niet in één keer uit te lezen. Op twee dagen tijd had ik dan ook beide boeken uitgelezen en ik moet eerlijk zeggen: ik kan al niet wachten tot het derde boek in oktober uitkomt!

Breng zeker een bezoekje aan Standaard Boekhandel of bestel de boeken online. Ik kijk ondertussen uit naar deel drie van deze geweldige reeks!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s