pH5 bodylotion Eucerin

Een zachte en gehydrateerde huid dankzij deze pH5 bodylotion van Eucerin

Het warme weer en de zomer komen eraan en dat betekent dat we onze mooie benen weer mogen showen! Helaas ben ik iemand die heel snel last heeft van een droge huid en van droge benen. De oplossing voor dit probleem? De nieuwe pH5 bodylotion van Eucerin! Vorige week mocht ik deze ontvangen en testen en ik kan alvast één ding verklappen: ik ben fan!

Beste van de test

Deze bodylotion van Eucerin werd door Test Aankoop verkozen tot “Beste van de Test”. Dit schept natuurlijk meteen hoge verwachtingen. Een bodylotion kan namelijk al snel een vettige laag achterlaten, dus ik had een beetje schrik dat dat bij deze ook zo ging zijn. En wat blijkt? De lotion laat helemaal geen vettige laag achter! Je merkt dat je de bodylotion op hebt, maar niet op een onaangename manier.

Droge en gevoelige huid

Deze lotion is geschikt voor een droge en gevoelige huid en is, voor mensen zoals ik, een echte lifesaver. Mijn benen voelen na 1x te gebruiken opvallend minder droog aan en na één dag is dit nog steeds het geval. Voor mij persoonlijk is het dus niet nodig om mijn benen elke dag opnieuw in te smeren. Dit hangt natuurlijk van persoon tot persoon af.

Een ander pluspunt van deze lotion is het feit dat je benen na gebruik niet alleen super gehydrateerd zijn en dus zacht aanvoelen, ze ruiken ook nog eens enorm goed! Voor mij heeft deze bodylotion de titel “Beste van de Test” zeker verdiend!

Ben je zelf benieuwd naar deze bodylotion? Op Farmaline.be kan je dit product momenteel aan 30% korting scoren. Zeker de moeite dus om in huis te halen!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s