Nieuwe maand, nieuwe box van styletone

Een nieuwe maand betekent een nieuwe box van Styletone. Vorige week ontving ik de box van de maand mei (zou ook raar zijn als ik de box van maart nog zou ontvangen). In een vorige blogpost legde ik het concept uit van Styletone, daarom besloot ik om in deze nieuwe blogpost meer stil te staan bij de producten die in de box zitten.

Beauty Made Easy – kiwi lip balm

Styletone box: Beauty Made Easy - kiwi lip balm
Beauty Made Easy – kiwi lip balm (€4.90)

Elke lippenbalsem komt voor mij als een godsgeschenk, en deze dus ook. Deze lippenbalsem is van het merk Beauty Made Easy en ruikt dus naar kiwi. Het bevat arganolie en aloë vera, een perfecte combinatie voor een verbetering van de lippen. Het helpt dus meteen tegen droge en gevoelige lippen (YES) en voelt heel erg zacht aan (dit is een feit!). Het formaat van deze lippenbalsem is ideaal om overal mee naartoe te nemen, waardoor je dus 24/7 zachte lippen hebt!

Dirty Little Secret – bellini baked highlighter

Styletone box: Dirty Little Secret - bellini baked highlighter
Dirty Little Secret – bellini baked highlighter (€14.00)

Deze pressed powder highlighter van Dirty Little Secret doet je sowieso stralen! Deze highlighter heeft een paars/roze kleur, heeft een zachte formule en is dus heel makkelijk aan te brengen op de huid. Je kan deze highlighter opbouwen zoals je zelf wil. Er zit een fijne glinstering in en je kan deze aanbrengen voor een subtiele of juist een opvallende glow.

Hikari – wenkbrauw potlood

Styletone box: Hikari - wenkbrauw potlood
Hikari – wenkbrauw potlood (€15.00)

In de Styletone box van deze maand zit er ook een wenkbrauw potlood van Hikari. Het handige aan dit potlood is dat je geen puntenslijper nodig hebt, er zit onderaan namelijk een twist-up waar je gewoon aan kan draaien. Ikzelf gebruik normaal gezien geen potlood voor mijn wenkbrauwen, maar deze ga ik sowieso eens proberen!

Figs & Rouge – renew & refine pore serum

Styletone box: Figs & Rouge - renew & refine pore serum
Figs & Rouge – renew & refine pore serum (€39.00)

Naar dit product ben ik het meest nieuwsgierig! Dit serum van Figs & Rouge is ontworpen om huidcellen te vernieuwen en te herstellen. Het product zuivert de huid en minimaliseert de poriën voor een nog gezondere uitstraling van de huid. Dit product kan je zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken. ’s Morgens na het reinigen van je huid en voor je je make-up aanbrengt en ’s avonds voor complete detox van de huid! Van dit product komt er sowieso nog een extra blogpost met een uitgebreide review!

Vitamasques – gold dust masker

Styletone box: Vitamasques - gold dust masker
Vitamasques – gold dust masker (€6.92)

Dit masker van Vitamasques heeft zijn naam absoluut niet gestolen, er zitten namelijk echte stukjes goud in! Het is een collageen masker dat gericht is op het herstellen van de huid. Ook heeft het masker een anti-age effect, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Het masker is geschikt voor iedere huidtype, maar als je een droge huid hebt komt dit masker nog extra van pas!

Heb jij één van deze producten zelf in huis of al getest? Laat me zeker jouw ervaring met het product weten!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s