Sneaker alert: nieuwe Dazzle sneakers van Torfs

Ik ben de typische basic white bitch die rondloopt in all stars en sneakers van adidas, maar toen ik de nieuwe sneakers van Torfs zag was ik helemaal verkocht. Ik zocht een mooi paar sneakers die perfect zijn om tijdens de lente/zomer te dragen. Ik zocht, ik vond en ik werd verliefd.

Sinds deze hele lockdown probeer ik bewuster en meer Belgisch te kopen. Zo kwam ik terecht op de webshop van Torfs en werd ik op slag verliefd op de nieuwe sneakers van de Dazzle collectie. Torfs lanceerde in 2015 hun eigen merk, Dazzle. Het doel van dit merk is om de consument te verblinden met een trendy collectie aan een budgetvriendelijke prijzen. Dazzle by Torfs is een merk dat zich met de laatste nieuwe modetrends vooral richt op vrouwen.

Deze sneakers zien er niet alleen supermooi uit, ze zitten ook nog eens enorm comfortabel! Ik zou bijna zeggen dat het voelt alsof je op wolkjes loopt. Schoenen online kopen is altijd een klein risico, omdat de maat wel eens kan tegenvallen. Dit was bij deze schoenen niet het geval. Ik heb meestal maat 38 en ze zaten perfect!

De sneakers zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, wat de keuze voor mij niet makkelijker maakte. Na mijn vrienden te raadplegen was de keuze snel gemaakt: de gele sneakers zijn perfect en geven je meteen een lentegevoel!

Alle schoenen van de Dazzle collectie kan je momenteel scoren aan 50% korting! Haast je dus naar de webshop van Torfs (want stay safe & blijf toch nog zo veel mogelijk in uw kot), koop Belgisch en haal jouw paar Dazzle sneakers in huis!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s