Throwback naar 5 dagen Londen

Iedereen is het beu gehoord en ik zou het eigenlijk niet meer mogen herhalen, maar ik ga het toch doen: dankzij corona kunnen we nog altijd niet op reis gaan en een reisje plannen zit er voorlopig ook nog niet in. Wat we wel kunnen doen? Terugkijken op alle mooie reizen die we al gemaakt hebben. Bij dezen: een terugblik naar vijf dagen in de bruisende stad Londen.

Momenteel zit ikzelf in het laatste jaar Communicatiemanagement aan PXL Hasselt. In het tweede jaar van deze opleiding stonden er vijf dagen Londen gepland. Vijf drukke, maar enorm leuke dagen. Ondertussen is dit al bijna exact een jaar geleden. Het is dus het ideale moment om even terug te blikken op deze leuke reis.

Bedrijfsbezoeken en culturele activiteiten

Deze reis werd natuurlijk niet zomaar georganiseerd. De vijf dagen zaten vol bedrijfsbezoeken en culturele activiteiten. In totaal moest elke student vier bedrijfsbezoeken doen, waarvan je één zelf moest organiseren, en drie culturele activiteiten, waarvan je er ook één zelf moest organiseren.

De bedrijven die ik bezocht waren allemaal enorm verschillend. Mijn eigen bedrijfsbezoek, die ik samen met een medestudente organiseerde, ging door bij de krant The Telegraph. Hier kregen we een unieke kijk achter de schermen op de redactie. De andere bedrijfsbezoeken gingen door bij Another A Story, een evenementenbureau, bij Lush waar we een VIP tour kregen en bij Wellington Barracks. Zegt dit laatste jou niet meteen iets? Denk dan aan de rode wachters die je ziet staan bij Buckingham Palace. Het speciale aan dit bezoek was dat we op het plein van Buckingham Palace mochten staan, in plaats van achter de hekken waar je normaal moet staan. Een unieke ervaring!

Ook de culturele activiteiten waren enorm verschillend. Zelf organiseerde ik samen met drie andere meisjes een Theater Tour. De andere culturele activiteiten waar ik aan deelnam waren een Instagram Tour, een Pub Tour en een tour doorheen Camden Market.

Mooie vriendschappen

Het leukste aan deze reis was ongetwijfeld het feit dat je alles zelfstandig moest doen. Zelf je eigen bedrijfsbezoek regelen, zelf je culturele activiteit organiseren, zelf je appartement boeken en noem maar op. Deze reis heeft ook ongetwijfeld voor nieuwe en mooie vriendschappen gezorgd. Vriendschappen waarvan je weet dat ze voor altijd blijven duren.

London

Heb jij ook een reis waar je nog altijd met een blij gezicht aan terugdenkt? Laat het me zeker weten!

Ik kan in ieder geval niet wachten tot we weer op reis mogen gaan, dus blijf voor de rest nog allemaal gezond en zoveel mogelijk in je kot! Alleen zo kunnen we toch nog een leuke zomer hebben en kunnen we zo snel mogelijk ook weer op reis gaan!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s