Elke maand een nieuw parfum met Parfumado

Enkele weken geleden ontdekte ik via enkele vrienden Parfumado, het allereerste parfum abonnement van Nederland. Nieuwsgierig als ik ben nam ik een kijkje op hun website, want eerlijk, ik had nog nooit van een parfum abonnement gehoord. In deze blogpost leg ik jullie het concept uit van Parfumado en heb ik ook een kleine verrassing voor jullie. Zeker blijven verder lezen dus!

Het concept

Parfumado

Zoals ik al zei is Parfumado het allereerste parfum abonnement in Nederland. Volgens mij is het ook meteen het eerste parfum abonnement in België (correct me if I’m wrong). Het parfum abonnement houdt in dat je voor €14,95 per maand een parfum ontvangt. Je hebt de keuze uit 400 merkparfums en ze worden verstuurd in een luxe travelspray. Het handige hieraan is dat je deze dus overal mee kan nemen en de hoeveelheid is precies genoeg voor één maand (30 dagen lang elke dag 4 keer sprayen). Op deze manier kan je veel verschillende geuren uitproberen. Ideaal, aangezien een full size parfum best duur is. Een ander positief punt aan Parfumado? Je kan je abonnement op elk moment op pauze zetten of stopzetten. Geen verplichtingen dus!

Sinds kort heb je ook de mogelijkheid om beauty producten toe te voegen aan je kalender. In deze kalender kan je jouw wensen voor de volgende maanden plaatsen. Wil je graag wat meer leren over parfums? Dan kan je de blogs op de website of de parfum reviews op hun YouTube kanaal bekijken.

Parfum Quiz

Als je de keuze hebt tussen 400 parfums is het soms nogal moeilijk om door het bos de bomen nog te zien. Parfumado heeft hier de perfecte oplossing voor: een parfum quiz! Met deze parfum quiz kan je erachter komen wat jouw geurprofiel is. Op basis van jouw geurprofiel krijg je ook meteen enkele suggesties voorgeschoteld. Heel erg handig voor mensen die, net zoals ik, last hebben van keuzestress!

Ben je na het lezen van deze blogpost even enthousiast over Parfumado als ik? Gebruik dan zeker mijn kortingscode “HANNE50” en krijg 50% korting op je eerste maand Parfumado!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s