3 in 1 repair & anti-age handcrème | Nivea

Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze de laatste tijd meer en meer last hebben van droge handen. Dit is ook niet meer dan normaal, aangezien we allemaal onze handen veel meer wassen en ontsmetten. Een goede handcrème kan hier zeker tegen helpen. Nivea ontwikkelde de 3 in 1 repair en anti-age handcrème. In deze blogpost geef ik jullie wat meer informatie over deze twee producten, zodat jullie zelf kunnen kijken welke het beste bij je past!

3 in 1 repair handcrème

3 in 1 repair handcrème Nivea
3 in 1 repair handcrème (€ 4,99)

Nivea ontwikkelde de 3 in 1 repair handcrème om droge handen meteen te verlichten en te herstellen. Het product verlicht en herstelt de handen niet alleen, maar zorgt ook voor een langdurige bescherming. Deze handcrème is ideaal voor als je iemand bent die vaak last heeft van handen die trekkerig en droog aanvoelen. De handcrème zorgt ervoor dat je 24 uur lang zachte en beschermde handen hebt. De formule met dexpanthénol herstelt meteen droge en trekkerige handen.

3 in 1 anti-age handcrème

3 in 1 anti-age handcrème (€ 5,65)

Naast de 3 in 1 repair handcrème ontwikkelde Nivea ook nog de 3 in 1 anti-age handcrème. Dit product, verrijkt met Q10plus zorgt ervoor dat je handen 24 uur lang zacht aanvoelen en voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. De handcrème zorgt voor een zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Bij regelmatig gebruikt helpt het ook om pigmentvlekken, veroorzaakt door UV-straling, te voorkomen.

Beide handcrèmes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Gezien de situatie met het Coronavirus kan je de handcrèmes online bestellen. Op deze manier moet je niet wachten tot de winkels weer open gaan.

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s