Getest: verzorgende lip scrub | Labello

Ben jij net zoals ik iemand die vaak last heeft van droge lippen? Dan moet je zeker blijven verder lezen! Ik testte de nieuwe verzorgende lip scrub van Labello. Het product is er in twee varianten. De eerste variant is op basis van Rozenbottelolie en Vitamine E. De tweede variant is op basis van Aloë Vera en Vitamine E.

Een lip scrub is ideaal om te gebruiken als je vaak droge lippen hebt. Je kan het ook gebruiken als een primer alvorens je je lippenstift aanbrengt. Op deze manier bescherm je je lippen beter. De lip scrubs van Labello bevatten natuurlijke scrubdeeltjes die bestaan uit maïszetmeel en zijn geschikt voor alle liptypes. De korreltjes lossen op wanneer je je lippen over elkaar wrijft en laten een verzorgend laagje achter dat de lippen heel zacht doet aanvoelen. Aangezien deze producten super handig zijn om overal mee te nemen, kan je je lippen verzorgen waar je ook bent!

Lip scrub met Rozenbottelolie

Lip scrub met rozenbottelolie (€ 4,99)

Zoals ik al zei zijn er twee varianten van de nieuwe lip scrub. De lip scrub met rozenbottelolie voelt enorm zacht aan en ruikt een beetje zoeter. Ik vind deze heel erg fijn om te gebruiken, want het product doet echt wat het belooft. Mijn lippen voelen na gebruik veel zachter aan en van droge lippen is geen sprake meer!

Lip scrub met Aloë Vera

Lip scrub met Aloë Vera (€ 4,99)

De lip scrub met Aloë Vera heeft dezelfde werking als die met rozenbottelolie, alleen met een andere werkzame stof en een andere geur. Deze lip scrub is heel erg fris en zacht. Ik heb wel het gevoel dat deze scrub iets zachter is en ook wat minder dik aanvoelt dan de lip scrub met rozenbottelolie.

Mensen die vaak last hebben van droge lippen kan ik deze lip scrubs zeker aanraden! De producten doen wat ze beloven en verzorgen de lippen heel erg goed. Wat ik wel merkte is dat je best wel wat kracht moet zetten op de producten, omdat je anders niks merkt van de scrub. Ze geven als tip dat je de eerste laag van de scrub moet afwrijven zodat je dan de scrubdeeltjes voelt, maar ik moest nog steeds zelf wat kracht zetten. Los van dit kleine minpuntje vind ik ze wel heel fijn zijn om te gebruiken en ik ben zeker van plan om dit te blijven doen!

Beide lip scrubs zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en je kan ze scoren voor € 4,99.

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s