At home workout in tijden van quarantaine

Het onmogelijke is gebeurd: ik ben beginnen te sporten. Thuis dan nog wel, want momenteel mogen we niet meer naar de fitness gaan. Ik ben nooit een sportief iemand geweest, maar nu we ganse dagen binnen zitten merk ik dat ik toch ergens dat beetje energie dat ik heb kwijt moet. En mijn nieuwe outfit van Stronger helpt hier natuurlijk ook bij!

Om te beginnen kocht ik een yogamat en nieuwe sportschoenen. Allebei nogal essentieel als je thuis wil beginnen met een workout. Mijn jongste broer nam me mee op sleeptouw. We zitten dan toch nog met een paar sportievelingen in de familie. Ondanks dat ik door de week nog altijd mijn stage heb, probeer ik toch minstens 3 keer per week mijn workout te doen. So far so good!

Wat ik eigenlijk zou moeten doen, maar nog niet gedaan heb, is verschillende soorten workoutschema’s maken. Momenteel ben ik nog wat aan het zoeken en probeer ik de oefeningen die ik doe elke workout langer en zwaarder te maken. Wanneer ik op het punt komt dat deze te ‘makkelijk’ worden, ga ik beginnen met verschillende schema’s op te stellen. Het is nu alleen nog maar te hopen dat we het gaan volhouden totdat het zover is!

Stronger Sweden Sportswear

Via een samenwerking met het Zweedse sportmerk Stronger kreeg ik een nieuwe sportoutfit. Ik koos voor het setje genaamd Vietnam. Een simpele zwarte sportoutfit is ook leuk, maar eentje met een leuke print maakt dat sporten nu net dat tikkeltje plezanter! En dat is nu net wat Stronger aanbiedt. Leuke sportoutfits die net dat tikkeltje anders zijn, speciaal ontworpen voor sterke vrouwen. Het doel van Stronger is om zo veel mogelijk vrouwen te inspireren door nieuwe trends te ontwikkelen, in plaats van oude trends te volgen. Ze richten zich doelbewust enkel en alleen op vrouwen en dat kan ik als vrouw zijnde alleen maar steunen!

Ik heb ook een persoonlijke kortingscode gekregen van Stronger. Ben jij zelf op zoek naar een superleuke sportoutfit? Gebruik dan de code “20HANNE” en krijg 20% korting op alle producten op de website!

Ben jij door de quarantaine zelf ook begonnen met een at home workout? Laat het me zeker weten. Het is altijd leuk om dingen van elkaar te kunnen leren!

Love, Hanne x

2 gedachtes over “At home workout in tijden van quarantaine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s