Getest: Naturally Good Products | Nivea

Nu we allemaal binnen moeten blijven hebben we ook meer tijd om aan onze skincare routine te spenderen. De afgelopen week gebruikte ik de nieuwe Naturally Good producten van Nivea. De collectie bevat vier producten die voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. In deze blogpost geef ik jullie een uitgebreide review en vertel ik of deze producten de moeite waard zijn.

Dagcrème

Naturally Good dagcrème van Nivea

De dagcrème is geschikt voor een normale tot gemengde huid en bevat bio Aloë Vera. De afgelopen week heb ik deze elke ochtend aangebracht en ik ben zeker van plan om deze te blijven gebruiken. Ondanks het feit dat het product parfum bevat, reageerde mijn huid er niet slecht op. Een ander pluspunt is dat mijn gezicht enorm zacht aanvoelt, zelfs als ik make-up op heb. De crème trekt snel in de huid, waardoor je niet achterblijft met een vettig gevoel. Als je het mij vraagt is deze dagcrème zeker een aanrader!

De Naturally Good collectie bevat ook nog een verzachtende dagcrème, geschikt voor een gevoelige huid. Deze dagcrème is op basis van biologische kamille en bevat geen toegevoegde parfum. Deze ontving ik niet, maar ik heb geen gevoelige huid dus voor mij was het geen ramp dat ik deze niet kon testen.

Verfrissende reinigingsmelk

Naturally Good verfrissende reinigingsmelk van Nivea

De reinigingsmelk bevat bio groene thee en ook hier merk je dat er parfum is toegevoegd. Helaas doet dit product voor mij niet wat het belooft. Het belooft effectief waterproof make-up te verwijderen, maar mijn make-up gaat er helemaal niet goed mee af. Ik gebruik geen producten die waterproof zijn, maar na deze reinigingsmelk te gebruiken was nog lang niet alles van mijn gezicht verwijderd. Ik houd het voorlopig op een micellair water om mijn make-up te verwijderen.

Ik gebruik het product wel graag om ’s morgens mijn gezicht mee te reinigen. Dit in combinatie met de dagcrème zorgt ervoor dat ik met een fris gevoel aan de dag kan beginnen!

Verfrissende tonic

Naturally Good verfrissende tonic van Nivea

Dit product is geschikt voor alle huidtypes en bevat, net zoals de reinigingsmelk, groene thee. In tegenstelling tot de reinigingsmelk vind ik de tonic wel heel fijn om te gebruiken. Het product verwijdert de laatste restjes make-up en zorgt ervoor dat ik me weer fris voel na een lange dag.

Over het algemeen vind ik deze producten zeker de moeite waard om in huis te halen. Ondanks dat de reinigingsmelk mijn make-up niet goed verwijdert, is het wel een goed product om ’s morgens je gezicht mee te reinigen. Zeker de moeite waard om deze producten in je kast op de badkamer te hebben staan!

Love, Hanne x

Een gedachte over “Getest: Naturally Good Products | Nivea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s