Getest: Pure Color Micellar Shampoo en Conditioner | Nivea

Mijn haar is heilig voor mij en ik ben er vrij zeker van dat dat voor iedereen wel het geval is. Sinds ik ben gestart met mijn haar te laten kleuren, ben ik op zoek gegaan naar de ideale shampoo en conditioner die ervoor zorgen dat de kleur niet vervaagt. Ik ben uitgekomen op de Pure Color Micellar shampoo en conditioner van Nivea. Deze shampoo en conditioner zijn nieuwe producten toegevoegd aan het Micellar assortiment van Nivea. In deze blogpost vertel ik jullie over mijn ervaring met deze nieuwe producten.

De Micellar shampoos van Nivea staan erom bekend het haar en de hoofdhuid te wassen in alle zachtheid en de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid te beschermen. De Pure Color Micellar shampoo en conditioner zijn ideaal voor gekleurd of gehighlight haar. Na enkele keren de producten te gebruiken merkte ik al dat mijn haar minder snel vettig wordt en zijn glans blijft behouden. De shampoo en conditioner zorgen ervoor dat je steeds het gevoel hebt alsof je van de kapper komt. Zalig, toch?!

Uiteraard is dit niet het enige waarom deze shampoo en conditioner zo goed zijn. Een ander pluspunt is dat de producten heel zuinig zijn in gebruik, je hebt er namelijk niet veel van nodig. De shampoo begint bijvoorbeeld meteen te schuimen van zodra je het gebruikt. Ook van de conditioner heb je niet veel nodig voor een mooi resultaat te krijgen. Deze producten gaan dus lang mee. Op deze manier zijn de shampoo en conditioner ook nog eens budgetvriendelijk en heb je minder afval.

Nog een heel groot pluspunt van deze producten is dat ze enorm goed ruiken. De shampoo en conditioner zijn verrijkt met frambozenazijn en macadamia olie, de perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Of ik deze producten iedereen met gekleurd haar kan aanraden? Zeker wel! Mijn haar ziet er na het wassen en föhnen glanzend en stralend uit. Daarbovenop voelt het ook nog een super zacht aan. Ik ben een grote fan van deze producten en ze zijn dus zeker getest en goedgekeurd!

Laat me zeker weten wat jouw ervaringen zijn met deze producten! Momenteel is er ook een actie bij Kruidvat waarbij je je tweede product aan halve prijs kan scoren. Zeker de moeite om er eens een kijkje te nemen! Voor meer informatie kan je ook altijd terecht op https://www.nivea.be/nl-be/nieuw-van-nivea/micellar-shampoo-color-detox.

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s