Getest: Egaliserende Rijst Scrub | Nivea

Na voor mijn vorige blogpost de body scrub van Rituals getest te hebben, was ik op zoek naar een goede face scrub. Op Instagram kwam ik vaak de nieuwe face scrubs tegen van Nivea met biologisch geteelde rijst. Ik las allemaal goede reviews en was dan ook enorm nieuwsgierig naar deze producten!

Alle drie de scrubs zijn op basis van biologische rijst, maar ze hebben alle drie een verschillend effect. Zo is er de Glow Rijst Scrub met framboos. Deze is perfect voor mensen met een droge en gevoelige huid en zorgt voor een verfijnde, zachte en stralende huid. Daarnaast is er ook de Zuiverende Rijst Scrub met Aloë Vera. Deze scrub is geschikt voor de gemengde huid en zorgt voor een gezuiverde huid. Als laatste is er dan ook nog de Egaliserende Rijst Scrub met blauwe bes. Dit is een medium-intensieve scrub die perfect is voor de normale huid en die zorgt voor een egaliserend effect.

Momenteel is mijn huid iets of wat normaal (welke huid is ooit echt helemaal normaal?) en daarom heb ik als eerste de medium-intensieve Egaliserende Rijst Scrub getest. Laat ik beginnen met zeggen dat deze echt de moeite waard is! De scrub is enorm fijn om aan te brengen, irriteert niet en zorgt voor een enorm zacht en aangenaam gevoel achteraf. Mijn huid voelt momenteel enorm zacht aan, zelfs als ik make-up op heb, wat er dan weer voor zorgt dat ik niet van mijn eigen gezicht kan afblijven (oeps). Deze scrub is dus getest en zeker en vast goedgekeurd!

Aangezien mijn huid samen met de seizoenen mee verandert, ben ik zeker nog van plan om de andere twee scrubs uit te testen. Ook van deze scrubs gaan er reviews komen, dus hou zeker mijn blog in de gaten! Als je nog twijfelt om deze producten aan te kopen moet je zeker eens gaan kijken in het Kruidvat. Momenteel is er hier actie waarbij je je tweede product van Nivea aan de helft van de prijs kan kopen.

Laat me zeker weten wat jouw ervaring is met deze scrub en of je er net zoals ik heel tevreden van bent!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s