Getest: Sakura shower scrub | Rituals

Laatst ontdekte ik een nog ongeopend pakketje van Rituals dat ik vorig jaar voor Kerstmis had gekregen. Shame on me, I know… Het pakketje bevatte een douchegel, een bodylotion en een body scrub. Aangezien ik momenteel nog steeds blok heb, leek het me dan ook ideaal om een momentje voor mezelf in te lassen en deze scrub te testen. Benieuwd wat ik ervan vond? Zeker blijven lezen!

Mijn favoriete set van Rituals is ongetwijfeld The Ritual of Sakura. Sakura is een Japanse kers en de bloesems ervan zijn in Japan een symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De geur is niet alleen enorm aangenaam, maar heeft ook een heel erg ontspannen effect. De ingrediënten die in deze scrub gebruikt zijn zijn onder andere biologische rijstmelk, kersenbloesem en vulkanische scrubdeeltjes.

Deze scrub is een 2-in-1 scrub, het reinigt en exfolieert de huid en zorgt er ook nog eens voor dat je huid enorm zacht aanvoelt. Je gebruikt de scrub best 1 tot 2 keer per week, om ervoor te zorgen dat je huid straalt en enorm verzacht. En guess what? Dat is precies wat ik vanaf nu ga doen! Mijn huid heeft nog nooit zo zacht aangevoeld en de combinatie met de bodylotion is echt per-fect!

Ondanks dat dit een body scrub is heb ik het toch ook eens getest op mijn gezicht. I know, daar dient het niet voor en ik moet dringend eens uitkijken naar een face scrub, maar damn mijn gezicht voelt enorm zacht aan! Zo zacht, dat ik zelfs mijn mama en zus verplichtte om aan mijn gezicht te voelen in de hoop dat ik hen jaloers kon maken. Op de officiële site van Rituals vond ik momenteel geen face scrub in dezelfde geur als deze body scrub, dus als iemand goede aanraders heeft voor een face scrub hoor ik het graag!

Anyway, deze body scrub is getest en goedgekeurd! Ik ga deze zeker en vast blijven gebruiken zodat ik vanaf nu 24/7 een zachte en verzorgde huid heb.

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s