Mijn make-up in 5 minuten

Iedereen kent het wel: je moet ’s morgens naar het werk, naar school of je hebt een afspraak en je wekker gaat af. Je wil nog eens snoozen en je draait je terug om, maar als je dan terug wakker wordt heb je ineens veel minder tijd om je klaar te maken. Toch wil je er zelf graag fris en stralend uitzien. Ook ik heb uiteraard al ochtenden zoals deze meegemaakt en daarom vertel ik jullie in deze blogpost mijn dagelijkse make-up routine zodat niemand merkt dat je je overslapen hebt!

Aangezien ik op een gewone dag mijn make-up liefst zo basic mogelijk hou, gebruik ik zo min mogelijk producten. De producten die ik gebruik voor mijn dagelijkse make-up routine zijn, bijna, allemaal van het merk BE Creative Make-Up. Dit is het eigen merk van ICI Paris XL en kan je dus ook alleen in hun winkels of op hun webshop kopen. Ik gebruik dit merk enorm graag. Niet alleen omdat het, ten opzichte van andere merken, goedkoop is, maar ook omdat de producten enorm fijn zijn om mee te werken en ze ook allemaal in een mooie verpakking zitten. Het is ook een merk dat voor 100% cruelty free is en ze hebben, nog niet zo heel lang geleden, nieuwe borstels uitgebracht die 100% vegan zijn.

Primer

Hetgeen waar je het beste mee begint is uiteraard een primer en ik gebruik de Photo Perfecting primer van BE Creative Make-Up. Dit is een hele leuke primer die je makkelijk met je vingers kan aanbrengen en niet plakt.

Photo Perfecting primer (16,95)

Concealer

Om de lelijke wallen, die ’s morgens onder mijn ogen verschijnen, weg te werken gebruik ik de Skin Genius liquid concealer van BE Creative Make-Up. De concealer zit in een handige tube en heeft een metalen kopje dat koud aanvoelt tijdens het aanbrengen. Dit zorgt voor een fijn en verfrissend gevoel.

Skin Genius liquid concealer (14,95)

Foundation

We weten allemaal hoe verschrikkelijk moeilijk het is om de perfecte foundation te vinden, zowel qua kleur als qua textuur. Ik gebruik dan ook al enkele jaren dezelfde foundation en dat is de Feather Finish Matte foundation van BE Creative Make-Up. Dit is een hele fijne foundation, omdat die de hele dag goed blijft zitten en je hem ook niet voelt zitten op je huid.

Feather Finish Matte foundation (16,95)

Los poeder

Om er nog eens extra voor te zorgen dat ik niet ga blinken na een paar uur (wat zeker handig is in de zomer) gebruik ik de Micro Perfect losse poeder van BE Creative Make-Up. Dit product zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag goed blijft zitten.

Micro Perfect los poeder (14,95)

Bronzer

Aangezien ik ’s morgens toch een beetje wil contouren, gebruik ik de Bronzer van BE Creative Make-Up. Deze is super makkelijk aan te brengen en zorgt voor een warme gloed.

Bronzer (14,95)

Wenkbrauwen

Om mijn wenkbrauwen in een goede vorm te krijgen gebruik ik de Perfect Brows Kit van BE Creative Make-Up. Deze kit bevat 3 kleuren, wat super handig is als je het moeilijk vindt om de juiste kleur te vinden.

Perfect Brows Kit (14,95)

Mascara

Mijn mascara is het enige product dat van een ander merk is, namelijk van Maybelline. Ik gebruik al enkele jaren de Lash Sensational mascara, omdat deze niet klontert en zorgt voor mooie, lange wimpers. Deze mascara is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Lash Sensational mascara (14,99)

Blush

Om mijn look af te werken gebruik ik de BE Blush van BE Creative Make-Up in de kleur ‘003 Precious’. Dit is een roze blush die enorm lang meegaat, omdat je er nooit veel van moet gebruiken om een mooi resultaat te verkrijgen.

BE Blush (12,95)

Et voila! Zo ben je ’s morgens in 5 minuten helemaal klaar om stralend aan jouw dag te beginnen en merkt er niemand dat je je misschien overslapen had. Laat me zeker weten wat jouw favoriete musthaves zijn voor jouw dagelijkse make-up routine!

Love, Hanne x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s